Klíma szerelés

Közel tíz éve foglalkozunk hűtéstechnikával

SZAKÉRTELEM ÉS MEGBÍZHATÓSÁG: PROFESSZIONÁLIS KIVITELEZÉS BARÁTI ÁRAKON

Miért válassz minket, ha klíma szerelés előtt állsz?

Közel tíz éve foglalkozunk hűtéstechnikával: lakossági  és vállalati ( irodák, üzletek, szerver helyiségek) klimatizálásával. Kérjen díjmentes , helyszíni felmérést, szaktanácsadást, vagy árajánlatot telefonon, írásban, rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Díjmentes felmérés klíma szerelés folyamatához

Több márkával dolgozunk, így megtaláljuk az Önnek megfelelőt

Gyors és szakszerű beszerelést garantálunk

Szerviz szolgáltatásban is tudunk segítséget nyújtani

Klíma szerelés után az éves tisztítás sem maradhat el

Válassza ami a legjobb önnek!

Folyamatosan megújuló akciónkban mindig más-más készülék szerepel kedvezményes áron. Mindig érdeklődjön készletünkről, hogy megtaláljuk Önnek megfelelő klímát az otthonába. Bármilyen berendezéssel kapcsolatban keressen, és megtaláljuk az Ön számára legjobb árat!

Válassza ami a legjobb önnek!

Folyamatosan megújuló akciónkban mindig más-más készülék szerepel kedvezményes áron. Mindig érdeklődjön készletünkről, hogy megtaláljuk Önnek megfelelő klímát az otthonába. Bármilyen berendezéssel kapcsolatban keressen, és megtaláljuk az Ön számára legjobb árat!

Általunk forgalmazott márkák
klíma szerelés munkálataihoz:

Klíma szerelés falsíkra

Klíma / Hőszivattyú
beszerelés

A klíma szerelés folyamata, árajánlat kérése klímaszereléshez. Miután felmerül bennünk az igény, hogy vásároljunk egy klímaberendezést, számtalan kérdés jut eszünkbe, szívesen állnak rendelkezésére szakértő munkatársunk.

Áraink 4 méteres munkamagasságig érvényesek és nem tartalmazzák az esetleges állványozás vagy alpin technika munkadíját, illetve a szivárgásvizsgálati tervdokumentáció elkészítését, szükség esetén az építési napló vezetését és a felelős műszaki vezető díját. Ezek külön megállapodás tárgyát képezik. 

Próbálunk a körülményekhez alkalmazkodni, állványt, emelő kosarat, csak a legvégső esetekben alkalmazunk, amikor már mi is csak széttárni tudjuk a kezünket és vakargatni a kis okos buksinkat, ezzel is súlyos költségeket takarítva meg a megrendelőnek.  

Munkánkért minden esetben felelősséget vállalunk, vállalkozói felelősség biztosítással rendelkezünk. Minden esetben próbálunk minél kevesebb, mondjuk ki bátran: mocsokkal dolgozni. A lehető legnagyobb tisztaság érdekében a furatokat ipari porszívóval szívjuk el, és természetesen a telepítés alatt folyamatosan takarítunk és a levonulás előtt is.

Energetikai osztály:

A klíma energiaosztály besorolás megmutatja, hogy berendezésünk mennyit fog fogyasztani. A legfontosabb tényezők a COP, SCOP, EER és SEER értékek.

A SEER érték az úgynevezett szezonális energiahatékonysági tényező, amely a teljes hűtési szezonra vonatkozik. Kiszámítása: éves hűtési igény/hűtésre felhasznált éves áramfogyasztás. Tehát a hűtési üzem hatékonyságát mutatja meg!  

A SCOP érték pedig a szezonális teljesítmény együttható, amely a teljes fűtési szezonra vonatkozik. Kiszámítása: éves referencia fűtési igény/fűtésre felhasznált éves áramfogyasztás.Tehát a fűtési üzem hatékonyságát mutatja meg!